We blikken terug op het Menicon Bloom™ event van NKL

Tijdens het introductie evenement in Maarssen werden bijna 300 specialisten geïnformeerd over de details van Menicon Bloom™.

Myopie controle is een veelbesproken onderwerp in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Menicon/NKL heeft een duidelijke visie op dit vlak en de diverse sprekers legden uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en hoe die keuzes samenhangen met het verkregen CE-keurmerk.

“Het zijn niet alleen een paar lenzen”, vertelde commercieel managing director Peter Nijhuis in zijn openingswoord: “Bloom is een concept, het is een behandelplan’”.

Dr. Jennifer Choo vertelde met trots dat Nederland het eerste land is waar Bloom op de markt komt: “Een reden is dat markt in Nederland er rijp voor is, maar zeker speelt ook mee de hoge kwaliteit van de Nederlandse contactlensspecialisten en natuurlijk het feit dat NKL al jaren een kwaliteitspartner is voor deze specialisten”.

De CE-normering van het Bloomconcept zorgt voor een geborgde kwaliteit met minimale kansen op complicaties. Menicon/NKL biedt de specialist een on-label oplossing voor myopie controle met ortho-k: Menicon Bloom.is meer dan een product. Easy fit zorgt voor met grafieken voor prognose en controle van de verwachtingen en heel bijzonder is dat de lensdrager met de Bloom app makkelijk  met zijn of haar specialist kan communiceren. Veilig en secuur.

InnStyle, de evenementenlocatie, leende zich perfect voor een ontspannen middag vol praktische informatie. Na de presentaties was er genoeg gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast konden specialisten zich aanmelden om te starten met Menicon Bloom.

Meer informatie

www.nkl.nl

 

Gepubliceerd op: 19-06-2019

Reacties

Comments