ZEISS E-learning wint Brandon Hall Gold Award 2017

ZEISS is constant in ontwikkeling. Zo wordt onder andere het E-learning platform voor de klanten verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Met trots melden zij u dat het ZEISS E-learning platform een nieuwe, moderne look & feel heeft gekregen.

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe modules, deze staan nu online op www.zeiss.nl/e-learning. Binnenkort komen er nog meer nieuwe modules aan.

Brandon Hall Gold Award 2017

Na de gewonnen Brandon Hall Silver Award in 2015 voor het ZEISS E-learning platform in de categorie “Extended Enterprise Learning”, heeft ZEISS met haar E-learning platform dit jaar opnieuw de jury weten te overtuigen. ZEISS E-learning heeft de hoogste onderscheiding behaald met de Brandon Hall Gold Award!

ZEISS E-learning is een online platform dat dient als interne bijscholing voor ZEISS opticiens. Bij ZEISS E-learning is het mogelijk om onafhankelijk van tijd en plaats te leren. Het platform biedt succesvolle trainingsprogramma’s aan op het gebied van product- en merkexpertise, vakkennis voor de optische industrie en verkoopvaardigheden. De opleidingsinhoud wordt voortdurend aangepast en uitgebreid. Een van de nieuwste trainingsprogramma’s voor meetinstrumenten maakt bijvoorbeeld gebruik van 3D-animaties die de gebruiker in staat stelt het product commercieel en technisch te leren kennen. Het ontwerp van het platform werd in 2017 hernieuwd en wordt nu gekenmerkt door een nog duidelijker en gebruiksvriendelijker gebruikersinterface, geheel in lijn met het merk ZEISS.

De Brandon Hall Group jury bestaat uit onafhankelijke en ervaren e-learning experts. Zij beoordelen de volgende criteria: verkoopbaarheid, programmadesign, functionaliteit, mate van innovatie en meetbare voordelen.

Zij zijn trots dat we nu de Brandon Hall Gold Award in ontvangst hebben mogen nemen!

ZEISS E-learning Award 2018

Het einde van het jaar komt in zicht, dit betekent dat zij bijna de ZEISS E-learning Award 2017 gaan uitreiken! Afgelopen jaar werd de ZEISS E-learning Award gewonnen door Den Heijer Optiek in Borger.

Wilt u dit jaar met het team hier kans op maken? Rond dan met elkaar zoveel mogelijk modules af en wie weet komt ZEISS begin 2018 bij u en uw collega’s langs voor de uitreiking van de ZEISS E-learning Award.

Meer informatie

www.zeiss.nl

Gepubliceerd op: 20-12-2017

Reacties

Comments