Zomers feestje met Osinga brilmode

De zomertijd gaat straks weer in. We raken een uurtje kwijt en dat wilt Osinga samen goedmaken. Als dat geen reden voor een feestje is?

Op maandag 1 april a.s.(=geen grap) organiseert Osinga het “Zomertijd-Thuisfeest” en daar willen zij je graag voor uitnodigen. Vanaf 16.00 uur gaat het dak eraf. De kans om ongedwongen hun totale collecties uitgestald te zien, alles komt uit de boxen!

Food & drinks

The best burgers in town! Een feest is geen feest zonder een lekkere smeuïge hamburger. Ook in een vega-variant. Mocht je dorst krijgen van deze lekkernijen dan kun je bij de cocktailbar verfrissende cocktails krijgen. Natuurlijk ook alcoholvrij.

Wees creatief

Ontmoet de nieuwe ontwerper Giordano Cazzola. Inspireer hem met je kennis over de Nederlandse consument. Schets mee! Ook de bedenker van LookAdd is aanwezig waarmee je samen een mooi ontwerp kunt maken, een unieke Add voor jouw optiekzaak. Vanaf dit jaar kan iedereen custom made een Add ontwerpen.

Belangrijk om te weten is natuurlijk dat dit feestje bij Osinga thuis wordt gehouden. Zo kun je ál de ‘familieleden’ eindelijk een keer in het echt ontmoeten. Ze hebben er zin in en gaan er een leuk feestje van maken. Meld je snel aan, want voor je het weet gaat de zomertijd in!

Aanmelden kan hier.

Gepubliceerd op: 14-03-2019

Reacties

Comments