30% Nederlanders gebruikt zonnebril om te gluren

Nu de zon eindelijk begint te schijnen, haalt Nederland massaal de zonnebril te voorschijn. Bezoekers van “?n van de  mooiste terrassen van Nederland – de Winkel van Sinkel in Utrecht ” zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste zomertrends.

Zij werden bediend door obers met de nieuwste zonnebrillen op. Daarna werd het terras plotseling overgenomen door een oogverblindende zonnebrillenparade. Modellen in kleurrijke outfits doken vanuit het niets op en showden de collectie zonnebrillen van Specsavers. Ook kreeg iedereen de kans om de modellen zelf te passen.

Fijne bijkomstigheid was dat er zo ongestoord naar de buurman of vrouw gegluurd kon worden. Een favoriete bezigheid van terrasgangers, zo blijkt uit onderzoek van Specsavers. Meer dan 30 procent zegt met een zonnebril op mensen langer te observeren.

Nederlanders dragen met het mooie weer graag een zonnebril: meer dan 60 procent draagt er bijna altijd “?n. In de auto, op het strand, tijdens het wandelen en fietsen ??n op het terras. Zeker 30 procent geeft toe met een zonnebril op naar mensen te gluren.

bron: specsavers.nl