Adidas Adizero Tempo loopbril voor topprestaties

Elke hardloper wil zijn persoonlijke record verbreken. Een goede en comfortabele uitrusting en een perfect zicht zijn daarbij van essentieel belang.

Speciaal voor atleten die topprestaties willen neerzetten, introduceert adidas eyewear een nieuwe sportbril: de Adizero Tempo. Deze loopbril beschikt over innovatieve technologie??n, is uiterst licht en biedt filters van hoogstaande kwaliteit.

De Adizero Tempo is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De bril is verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens en sportzaken voor de verkoopadviesprijs van ” 135,-.

Van transpiratieblocker tot condensatiepreventie

De Adizero Tempo onderscheidt zich door een snelle en dynamische uitstraling, gecombineerd met uitstekende functionele eigenschappen. Het deels frameloze ontwerp biedt een breed gezichtsveld, waardoor de hardloper altijd een goed zicht heeft op de baan en de concurrentie.

Het brede aanbod aan kwalitatieve, krasbestendige LST-filters zorgt voor een verhoogd contrast in alle lichtomstandigheden en 100% bescherming tegen uv-stralen. Zelfs tijdens een lange en zware training blijft de Adizero Tempo op zijn plaats dankzij de individueel verstelbare brilpoten.

In combinatie met de zachte neuspads heeft de bril een drukvrije pasvorm. De ge??ntegreerde transpiratieblocker beschermt de ogen tegen zweet, terwijl het nieuwe ClimaCool-systeem garant staat voor optimale ventilatie en het actief voorkomen van condensatie. Voor hardlopers met corrigerende lenzen kan de Adizero Tempo worden uitgerust met directe beglazing of optische insert van adidas eyewear.

Meningen van ’s werelds beste lopers

De Jamaicaanse sprintster Veronica Campbell-Brown, drievoudig olympisch kampioene en tweemaal wereldkampioene: Het gewicht van een sportbril is een erg belangrijke factor. Wedstrijden zijn altijd al behoorlijk hard geweest, maar ik heb het gevoel dat ze almaar zwaarder worden. Elke gram van je uitrusting maakt dan een verschil. Vroeger liep ik soms zonder sportbril, maar door dit ultralichte model is gewicht niet langer een probleem.”

Jeremy Wariner, olympisch kampioen en meermaals wereldkampioen op de 400 meter: “Iedereen heeft zijn eigen rituelen voor een wedstrijd. Voor mij is mijn sportbril opzetten heel belangrijk. Het snijdt me af van de buitenwereld en het helpt me te concentreren en te focussen op de race.”

Brits zevenkampster Jessica Ennis is onder de indruk van de vederlichtheid, de effectieve ventilatie en het Team GB-logo op haar gepersonaliseerde Adizero Tempo-model. Met trots draagt zij de bril tijdens de Olympische Spelen in Londen.

Net als alle andere modellen uit de adidas eyewear-collectie, is de Adizero Tempo ontworpen en vervaardigd door Silhouette International in Oostenrijk.

Ga naar www.adidas.com/eyewear voor meer informatie over de Adizero Tempo en de andere sportbrillen van adidas eyewear.