Adidas Eyewear: Made for Beijjing

Als onderdeel van de ‘Made for Beijing’ reeks presenteert Adidas Eyewear zijn 3 wit-zwarte topmodellen: Evil Eye Pro, Supernova en adivista. De Special Edition biedt atleten tijdend de Olympische Spelen, in augustus in Peking, de beste UV-bescherming ??n een ongekend draagcomfort. Speciaal voor de ‘Made for Beijing’ producten heeft Adidas in zijn schoen- en kledingcollectie gekozen voor een dynamisch en tegelijk klassiek, wit en zwart design dat verder is uitgewerkt in de Adidas Eyewear lijn voor de geselecteerde zonnebrillen. Deze technisch geraffineerde producten bieden atleten uit meer dan 10 disciplines de kans om het allerbeste van zichzelf te geven in Peking.

Adidas Eyewear sponsort veel kanshebbers op een medaille, zoals de triatleet Bevan Doherty uit Nieuw-Zeeland, de Zweedse mountainbiker Frederik Kessiakof en de Amerikaanse atleet Jeremy Wariner. Wariner, huidig Olympisch en wereldkampioen op de 400 m, draagt niets liever dan Adidas Eyewear. “Zodra ik mijn zonnebril opzet, heb ik enkel oog voor mijn baan, mijn race. De andere atleten en het publiek verdwijnen uit mijn gezichtsveld. Ik heb vanaf dan maar “?n focuspunt. Ik volg de tape en concentreer me alleen op mijn overwinning,” aldus Wariner.

De Evil Eye Pro, de Supernova en de adivista uit de “Made for Beijing” reeks zijn sinds mei 2008 verkrijgbaar in de winkels. Liefhebbers van de Olympische Spelen kunnen dus dezelfde brillen dragen als hun Olympische helden. Het wit-zwarte trio is geschikt voor elke sportdiscipline en onderscheidt zich door zijn geperfectioneerd gezichtsveld, maximale bescherming en stevigheid, perfecte pasvorm en de mogelijkheid de brillen bij te stellen dankzij de TRI.FIT” en de Double-Snap Nose Bridge”. De modellen zijn bovendien verkrijgbaar in twee maten.

Net als de andere modellen uit de adidas eyewear collectie, zijn ook de Evil Eye Pro, de Supernova en de adivista ontworpen en vervaardigd in Oostenrijk door Silhouette International.
Voor meer info: www.adidas.com/eyewear