adidas Originals komt met nieuwe trendy zonnebrillencollectie

adidas Originals eyewear neemt een frisse start met een collectie die net als de kleding van Originals ge??nspireerd is op de retromodellen van de jaren ’70, ’80 en ’90. 

Tokyo
Eindeloze vrijheid in zowel denken als mode ” dat was het waar het in de jaren 70 allemaal om draaide. adidas Originals eyewear pikt deze luchthartige levenshouding terug op in de Tokyo-zonnebrillen in Infinity Design. Geen grenzen, geen regels, enkel oneindige stijl. De kleuren: opvallend en fel. Het design: oneindig cool. Met de Tokyo van adidas Originals-zonnebrillen maak je een modestatement. Ge??nspireerd door de levenswijze van de jaren 70, hebben deze zonnebrillen met grote glazen en verfijnde voorkant het Infinity-design ” twee kleuren cre??ren samen een achtvorm voor een vloeiend effect. De Tokyo is beschikbaar in vier verschillende kleuren, geel/meloen, zwart/wit, petroleum/munt en pruim/lila. De look wordt vervolledigd met het bladvormige logo, aangebracht op de buitenkant van de veren.

Toronto 
Modieus sportief, maar met de elegante chic van vroeger: de retrolook zit boordevol stijl. En dat is precies waarom adidas Originals eyewear de Toronto lanceert, zonnebrillen die er vandaag nog net zo goed uitzien als gisteren. Een authentieke look, progressief design: de Toronto van adidas Originals eyewear combineert oud met nieuw, traditie met modern. Voor een sportieve retrochic look hebben de zonnebrillen een karakteristieke voorkant en een klassieke dubbele brug. Het bladvormige logo van adidas Originals eyewear vervolledigt de look. De Toronto is beschikbaar in vier kleuren glimmend zwart, mat/wit, semiblond havana en mat transparant. Elegante chic uit vervlogen tijden ” in een nieuwe maar even stijlvolle interpretatie. Ga voor retro!

Greenville
Sinds de jaren 80 tot nu bestaat er geen twijfel over: rappers hebben veel stijl. En omdat een coole look, of hij nu old school of new school is, vandaag even belangrijk is als toen, herbeleeft adidas Originals eyewear met de Greenville de levensstijl van vroegere tijden. Ge??nspireerd door de designs van de jaren 80 presenteert adidas Originals eyewear de Greenville. De zonnebrillen hebben een opvallende voorkant en het bladvormige logo op de veer. Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende kleurencombinaties: zwart/geel, originals blauw/wit, wit/union jack, modderbruin en melkgroen. Opvallend:twee modellen zijn voorzien van een kleurenprint aan de binnenkant van de slapen. De wit/union jack-versie is gebaseerd op de Britse vlag, originals blauw/wit bevat een design uit het beknopte adidas Originals-logo. Voor de Greenville betekent dit: opvallend design ontmoet een coole look. Zelfs met een rapperstijl.

Avignon 
Klassiek, stijlvol en vrouwelijk ” attributen die niet enkel van toepassing zijn op de mooie Audrey Hepburn. De Avignon van adidas Originals eyewear zit boordevol sixties-stijl en brengt je in de juiste stemming voor Breakfast at Tiffany’s. Met de Avignon brengt adidas Originals eyewear een beetje filmgeschiedenis in je dagelijkse leven. De zonnebrillen met een vrouwelijke voorkant roepen herinneringen op aan de Audrey Hepburnfilms van de jaren 60 en combineren klassieke details met een modern design. Er bestaat geen twijfel over, deze zonnebril wordt waarschijnlijk je favoriete accessoire. Dit stukje nostalgie is beschikbaar in vijf kleurencombinaties, zwart/geel, wit/originals blauw, rood/union jack, modderbruin en melkgroen. Twee versies hebben discrete prints aan de binnenkant van de veren. Breakfast at Tiffany’s? Alleen met de Avignon!

Zoals alle modellen wordt de adidas eyewear-collectie, worden de Tokyo, de Toronto, de Greenville en de Avignon vervaardigd door Silhouette International. Ga voor meer informatie over adidas Originals eyewear en de Tokyo, de Toronto, de Greenville en de Avignon, naar www.adidas.com/originalseyewear.

website_afbeeldingen/adidas:130:173:0:2