adidas Originals lanceert nieuwe collectie zonnebrillen

De nieuwe zonnebrillencollecties van adidas Originals, Northpark en Promenade, grijpen terug naar de stijl van de jaren ’70. Een uitgesproken persoonlijkheid en een minimalistische stijl liggen aan de basis van de zonnebrillenlijn Northpark voor heren. Het montuur van de zonnebrillenlijn Promenade voor dames doet denken aan een klassiek model uit de hippietijd.

 

Northpark: creatieve en eigenzinnige look De nieuwe zonnebrillen van Northpark van adidas Originals vormen het perfecte accessoire voor komende lente en zomer en passen bij de nieuwe modetrend van het klassiek minimalisme. De unieke neusbrug en ronde vorm geven dit stijlvolle montuur een creatief en eigenzinnig karakter. Het opvallendste model in deze collectie is wellicht het iconische montuur in zwart-wit dat zeer geschikt is voor de festivalganger. Naast de contrasterende kleurencombinatie zwart-wit, is de bril ook verkrijgbaar in mahoniebruin met schildpadbruin accent en woudgroen met schildpadgroen accent.

 

Promenade: terug naar de hippietijd De nieuwe zonnebrillenlijn Promenade van adidas Originals is geïnspireerd op de psychedelische hippiestijl van de jaren ’70. Het model is een echte klassieker uit de flowerpowertijd en brengt deze zomer de hippiestijl naar voren. Het gezicht wordt perfect omlijst door de ovale vorm van het model en het diagonale patroon oogt stijlvol en origineel. Door het gebruik van lichte materialen heeft de bril een groot draagcomfort, wat erg prettig is op lange, warme zomerdagen, tijdens een muziekfestival of aan het zwembad. De zonnebrillenlijn Promenade is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zoals veenbessen, eierschaal wit en donkerpaars.

 

Hoogwaardige materialen en optimale UV-bescherming
De Northpark en Promenade reeks zijn gemaakt van uitzonderlijk licht SPX™ materiaal en hoogwaardige polycarbonaat-filters, die voor een optimaal draagcomfort zorgen. De brillen zijn bijzonder krasbestendig en bieden honderd procent UV-bescherming. Net als bij alle adidas Originals modellen, kunnen lenzen op sterkte rechtstreeks in de monturen geplaatst worden en worden de brillen ontworpen en vervaardigd in Oostenrijk door Silhouette International. Adviesprijs: € 99,-

 
      
www.adidas.com/originalseyewear