Blue Eye-Wear introduceert eyewear Tonino Lamborghini

Blue Eye-Wear Nederland B.V. is sinds 1 mei 2013 officieel distributeur van het prestigieuze Italiaanse merk Tonino Lamborghini. De nieuwe Tonino Lamborghini Eyewear collectie, is eind 2012 met stijl gelanceerd.

 

De missie van de nieuwe Tonino Lamborghini Eyewear collectie is om zo veel mogelijk nadruk te leggen op de technische en ontwerpkenmerken van een product. Dit is in lijn met de nieuwe positionering van het merk Tonino Lamborghini. Deze nieuwe lijn is gericht op de ontwikkeling naar steeds exclusievere markten. De nieuwe monturenlijn vormt samen met horloges en andere luxe accessoires de corebusiness van het in Bologna gevestigde bedrijf.

 

De Tonino Lamborghini Groep bevestigt hiermee de strategische beslissing om haar energie te richten op het gebied van luxe accessoires. Dit doen zij, behalve door het opvoeren van de kwaliteit en positionering, door het geven van maximale zichtbaarheid van het merk.

 

afb381

 

Kenmerken van de collectie zijn: een compromisloze geest, een diep Italiaanse natuur en design, aangedreven door een werktuigbouwkundige inspiratie.

 

Voor de uitstekende eigenschappen van de Tonino Lamborghini Eyewear collectie zijn innovatieve en geavanceerde materialen gebruikt zoals carbon en titanium. Deze materialen worden vaak samen met hout in exclusieve en verfijnde combinaties uitgevoerd. De titaniumdecoratie in de veren – het merkiconische element en leidmotief van de collectie – en het ontwerp is rechtstreeks geïnspireerd op de deurgreep van de luxe sportauto’s.

 

afb382

 

De gehele Tonino Lamborghini Eyewear collectie is daadwerkelijk 100% Made in Italy. Doordat de gehele collectie “custom made” is, is het mogelijk om als opticien of consument zelf te bepalen of het logo wel of niet wordt afgebeeld op het montuur. Robuustheid, lichtgewicht en vormvastheid zijn de pluspunten van de Tonino Lamborghini Eyewear collectie.

 

De collectie is slechts verkrijgbaar bij geselecteerde toonaangevende opticiens over de hele wereld. Vanaf 1 mei zal Blue Eye-Wear in overleg met de Lamborghini groep een selecte groep opticiens benaderen voor een mogelijk dealerschap.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.lamborghini-eyewear.nl