Bollé zonnebrillen sponsort in 2012 de wielerteams van AA Drink Leontien.nl

Het boeiende wielerseizoen is inmiddels van start gegaan. En dat gebeurt met een geweldige, vernieuwde vrouwenploeg die ook in 2012 door het leven zal gaan als het AA Drink / Leontien.nl Cycling Team.

 

Met de komst van tien nieuwe rensters, onder wie  de wereldtoppers Emma Pooley en Elizabeth Armitstead ( beiden behoren tot de top-10 van de wereld), durven zij het gevecht aan met de beste teams in de wereld. Als we daar de gebleven kern van klasbakken als Kirsten Wild, Chantal Blaak en Lucinda Brand aan toevoegen, kan er geconcludeerd worden dat dit team van alle markten thuis is. Zij zijn klaar voor de klassiekers, de Giro Donne, de Olympische Spelen, de wereldkampioenschappen in eigen land en natuurlijk ook voor de nationale topwedstrijden.

 

De rensters van de dames weg wedstrijdploeg met o.a. de huidige wereldkampioene, de heren en dames baan wedstrijdploeg én de dames en heren van de veldrijdploeg rijden in 2012 met Bollé sport zonnebrillen.  De eerste zege is inmiddels binnen : Lizzie Armitstead  heeft de eerste uitgave van Gent-Wevelgem voor vrouwen gewonnen!

 

Bollé zonnebrillen kenmerken zich door optimaal zicht en draagcomfort. Bollé heeft specifieke brillen voor (sport) doeleinden zoals o.a.  fietsen,hardlopen, skiën en golfen. Enkele kenmerken:

 

– Ultra lichte Trivex glazen met antikraslaag
– Perfecte pasvorm
– Geïnjecteerde, lichtgewicht kunststof oortips voor optimale pasvorm
– Verstelbare neuskussentjes
– Uitgevoerd met gepolariseerde lenzen

 

Voor meer info: Bobo’s Eyewear b.v. via 073-6901777 of kijk op www.leontien.nl/aadrink.