Bushnell Outdoor Products tekent sponsorovereenkomst met Europese golflegende

Bushnell Outdoor Products heeft Colin Montgomerie voor 2 jaar vastgelegd als ambassadeur van Serengeti en ook voor hun laser afstandsmeter producten. Bushnell was een partner van het Europese Ryder Cup Team in 2010 op het Celtic Manor Resort en zij zagen captain Montgomerie en zijn team de overwinning in Wales binnnenhalen. Zij beschouwen dit nieuwe partnerschap als een natuurlijke voortzetting van hun promoties binnen de golfwereld, waar zij momenteel de onbetwiste marktleider zijn.

 

Guilhem Pezet, evenementen en sponsoring manager van Bushnell Outdoor Products Europe legt uit: “Colin Montgomerie is één van de hoogste profiel golfers in de wereld, vooral na zijn recente succes als Ryder Cup Captain, maar wat ons echt bezighoudt, is zijn vastberadenheid om terug te klimmen op de ranglijst en zijn oprechte geloof dat onze producten een belangrijke rol spelen bij een zo goed mogelijke voorbereiding op de komende toernooien die hij gaat spelen.” Volgens het Darrell Inspectierapport genomen op The Players Championship, van 6-9 mei j.l. op TPC Sawgrass, werd onlangs gemeld dat de Bushnell laser afstandmeters worden gebruikt door 91% van de PGA Tour spelers en hun caddies.

 

Colin kijkt ernaar uit om te genieten van de voordelen ervan. Monty legt uit: “Nu de Ryder Cup voorbij is, ben ik hard aan het werk om mijn oude vorm weer terug te krijgen, zodat ik weer boven aan de ranglijsten voorkom. De Bushnell laser afstandmeters zijn in de praktijk een onschatbare steun bij de voorbereiding op toernooien. Ze zijn No.1 in hun business en ik ben heel blij dat ze mij hebben gekozen als een ambassadeur voor hun merk op de Tour.

 

Over Serengeti
Serengeti is zorgvuldig ontworpen om altijd een optimaal duidelijk zicht te hebben. Door de unieke combinatie van polarisatie, Spectral Control® en fotochrome technologie, geven Serengeti’s bekroonde lenzen een prachtig, high-definition contrast en een kleurverbetering. Beelden blijven helder en scherp, verblinding wordt weggenomen en er is veel minder druk op de ogen, ongeacht de omstandigheden en biedt dus een ongekend visueel comfort.

 

Voor verkoopadressen in Nederland, kijk op www.bobos.nl