Calvin Klein Eyewear-collectie lente/zomer 2012

Calvin Klein presenteert de lente- en zomercollectie met uiteenlopende vrouwen- en herenmonturen. De collectie kenmerkt zich dit jaar door kleurrijke en jeugdige brillen. Opmerkelijk is het nieuwe CK logo dat het erfgoed van dit merk weerspiegelt en tegelijk ook de visie van CK op de toekomst.

 

Vrouwen

 

De damesmodellen zijn geïnspireerd op de meest succesvolle horloges en juwelen van CK en dat leidt tot een kleurrijke collectie:

 

Diva: Een vrouwelijke reeks met een havana montuur in combinatie met kleurrijke veren. Een reeks op maat van de diva die schuilt in elke vrouw.

 

Pop color: Deze zomer staan deze veelzijdige modellen in het teken van kleur. Wie het toch graag sober houdt, houdt het op kleurrijke veren, durvers gaan voor modellen in complementaire kleuren.

 

Vintage: Blikvanger van de collectie is dit retro pilotenmodel met vintage sleutelgat neusbrug en nieuw CK logo op de veren.

 

Skinny metals: Fijne metalen monturen in zomerse kleuren gecombineerd met al even kleurrijke gradiënt lenzen, sommige met spiegeleffect.  Het perfecte accessoire om een zomerse look mee af te werken.

Axis logo: Details maken verschil en daarom verwerkt CK het klassieke CK logo als een kunstig verlengstuk van een verborgen metalen afdekkapje van de veer.

 

Mannen

 

Logo top bar: Traditionele mannen houden van tijdloze, mannelijke modellen.  Voor hen bedacht CK deze gestroomlijnde modellen met CK logo op de dubbele neusbrug.

 

Randloos: Minimalistische randloze modellen in retro ronde of aviator vormen.

 

Metal insert: Een stoer montuur krijgt een elegante toets door een metalen inzetstukje met uitgelaserd logo in te plaatsen.

 

Classic Male: Klassieke vormen en kleuren gecombineerd met het nieuwe CK logo. Zonnebrillen op maat van de klassieke maar stijlvolle man.

 

Correctiebrillen

 

Etch-a-sketch. Levendige kleuruitbarstingen geven de klassieke rechthoekige vrouwenmodellen hun trendy uitstraling. Het discrete logo is met precisie gegraveerd met een doorlopende, kleurrijke email lijn.