davidoff: geniet van het plezier van het leven

Een passie voor het ongewone, expertise en visie in combinatie met genot van de genoegens van het leven: Dat is de kern van de davidoff filosofie.

De kwaliteit, vakmanschap en inspiratie uit de hele wereld zijn voor deze exclusieve producten het uiteindelijke doel dat davidoff en haar partners nastreven. De nieuwe correctie- en zonnebrillen collecties zijn in hun onmiskenbare davidoff-style” gecombineerd met internationale design en ingetogen elegantie en gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit.

Retro – klassiek, Mod. 91026

De huidige retro trend voor brillen is de inspiratie voor het ontwerp van dit elegante correctie montuur, wat resulteert in een moderne en kosmopolitische interpretatie van deze trend. Uitzonderlijk vakmanschap en uitstekende materialen onderscheiden dit  expressieve montuur.

davi1

Het montuur is gemaakt van hoog kwaliteit acetaat. Een bijzonder kenmerk is: de kleine studs op de voorkant, dat het individuele karakter van dit montuur benadrukt. Het is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw/transparant havanna (Kl. 6446), havanna (Kl. 6554) en in het zwart (Kl. 8840).

Kwaliteit en precisie, Mod. 97333

Het ontwerp van deze hoge kwaliteit, opvallende DAVIDOFF heren zonnebril is bijzonder innovatief en waardevol. Precisie en perfecte vakmanschap zijn duidelijk te zien in het extravagante carbon veer design.

davi2

Het matte oppervlak van de voorzijde benadrukt  verder de ingetogen elegantie van het montuur en het logo is gelaserd op het metalen decor aan de voorzijde van de veer. De zonnebril is verkrijgbaar in drie geselecteerde kleurencombinaties: mat grijs/antraciet  (Kl. 420), petrol/houtskool (Kl. 594) en in zwart/houtskool (Kl. 590).

Meer informatie: www.menrad.nl