De Lacoste zomercollectie 2012

De Lacoste zomercollectie 2012 voor dames en heren heeft een klassieke, stijlvolle uitstraling. Weerkerend element doorheen de collectie is het piqué-patroon – een knipoog naar het Lacoste poloshirt van René Lacoste.

 

Uiteraard ontbreekt ook het bekende krokodillogo niet.  De mannencollectie is geïnspireerd op vintage brillen en omvat klassieke en sportieve looks. De damesbrillen zijn verfijnd en weerspiegelen de contouren van het vrouwelijk lichaam met krachtige lijnen en bijzondere kleurencombinaties.

 

De L650S is geïnspireerd op het bekende poloshirt van Lacoste. Logisch dat het piqué-patroon nadrukkelijk aanwezig is op de veren van deze bril. Een ander bekend designelement van Lacoste, namelijk colorblocking, wordt in deze bril verwerkt door verschillende lagen van kleuren aan te wenden die diepte creëren.

 

Een klassieker als de pilotenbril L134S mag niet ontbreken in de collectie van Lacoste. Dankzij het tijdloze design keert deze bril generatie na generatie terug. Lacoste geeft deze klassieker een moderne uitstraling dankzij het glanzende metaal en de reflecterende glazen.

 

lacoste