De nieuwe adilibria van adidas eyewear

De adilibria collectie van adidas eyewear koppelt sportieve functies aan een trendy montuur en speelt zo in op de behoeften van de actieve vrouw. Het nieuwste model in de adilibria familie heeft een half montuur, veel technische snufjes en een subtiel bloemenpatroon op de pootjes. Een echt sportmodel om mee te joggen, golfen, fietsen of beachvolleyballen met een elegante uitstraling. De unieke filtertechnologie maakt van de nieuwe adilibria een innovatieve topper.

Shock proof!
Het extreem lichte, sportieve model leent zich perfect voor zowel een actieve als een meer ontspannen levensstijl. Ook dit model van de adilibria collectie heeft alle functionele kenmerken die we van adidas eyewear mogen verwachten. De perfecte pasvorm zorgt voor maximaal draagcomfort. Het Quick-Release Hinge™ Systeem is een waardevol onderdeel. Bij een hevige klap of schok springen de pootjes vanzelf van het montuur om onherstelbare schade te vermijden. Vervolgens kunnen de pootjes weer snel en gemakkelijk op hun plaats gezet worden.

Nieuw in de adilibria collectie is de TRI.FIT optie waarmee de pootjes aangepast kunnen worden aan de vorm van het gezicht in drie verschillende standen.“