De nieuwe collecties van Atelier Vingt-Deux

Atelier Vingt-Deux?? is een eyewearmerk welke werkt op basis van de principes van excellentie, precisie en prestatie. Elke creatie wordt gemaakt in Europa door kleinschalig georganiseerde en getalenteerde vakmensen.

Zij zijn allemaal toegewijd aan kwaliteit, zonder hierin ook maar een klein beetje in te schikken. Zelf verwoorden ze dit zelf nog het beste: “We hebben de toewijding en de vaardigheden om de beste materialen te combineren met innovatieve technologie??n om uiteindelijk bijzondere EyeTech Art te cre??ren.”

“In alles wat we doen, is ons doel een nieuwe kwaliteitsbenchmark te cre??ren, vaak met baanbrekende resultaten. De roots van Atelier Vingt-Deux liggen in de diamant- en titaniumbranche. Onze vakbekwaamheid van deze moeilijke en complexe materialen heeft geleid tot diverse revolutionaire producten.”

Atelier Vingt-Deux onderscheidt drie fantastische collecties: Titanium 0.5, Titanium 1.6 en 3D Hollow Titanium. Hieronder vindt u een aantal modellen van de verschillende collecties:

Titanium 0.5 collectie

Palermo

Take_off

Titanium 1.6 collectie

Pride

Twice_as_nice

3D Hollow Titanium collectie

3D

3D-1

Voor meer info:

[email protected]

Sales: Mireille Immerzeel

E-mail: [email protected]

Tel.: 0031 (0) 6 18 99 51 74 (Nederland)
0032 (0) 479 397 017 (Belgi?? )