De nieuwe Elle zonnebrillencollectie

Elle omarmt de moderne vrouwelijkheid. Elle staat voor optimisme, ruimdenkendheid en spontaniteit en voor vrijheid en luchtigheid. Elle volgt de mode, maar maakt slim gebruik van de nieuwste trends bij het ontwerpen van een bereikbare, individuele en vooral chique look voor ieder jaargetijde. Met een flinke dosis Franse sensualiteit omarmt Elle alle nieuwe modetrends en geeft er haar eigen onmiskenbare draai aan.

Opvallende, sterke kleuren, zachte vloeiende vormen en sieraden en accessoires waar je niet om heen kunt, vormen de hoofdingredi??nten van de Elle eyewear collectie voor de zomer van 2012. De strak vormgegeven modellen worden verfraaid met levendige, nieuwe kleurschakeringen of uitgesproken kleurcombinaties met complementaire kleuren voor het voorstuk en de veren. Nieuwe kleuren en verrassende kleurencombinaties worden verkend, zoals wijnkleur en lichtroze, tie-dye of strepen. De vrouwelijke sensualiteit wordt benadrukt door schitterende pareldetails of expressieve Elle-logo”s.

Net als altijd biedt de Elle eyewear collectie hoogwaardige mode van topkwaliteit, gemaakt van schitterend afgewerkte materialen tegen een betaalbare prijs.