De nieuwe Gucci diamond glitter eyewear collection

Het Diamante patroon komt uit het hart van Gucci’s erfgoed en verlicht aan de handv van de “Glitter versie” de nieuwe zonnebrillen en monturen van de Lente- en Zomerperiode 2013: een unieke collectie, ontworpen voor de eigentijdse, sensuele en verfijnde vrouw.

 

De Diamond Glitter zonnebrillen en monturen weerspiegelen Gucci’s tradities, geherinterpreteerd met een moderne twist. De nieuwe modellen in Optyl, een handelsmerk voor een ultra-lichte kunststof met ongeëvenaarde kleureffecten, zijn gemaakt met behulp van ongekende productietechnieken.

 

Een fijne plaat van glinsterende zijde in het frame geeft deze modellen een sprankelende uitstraling en een verfijnde zijdeachtig effect. De nieuwe modellen worden extern versierd met het Diamante patroon dat de stilistische identiteit van het merk uitstraalt.

 

afb527

 

Dit motief is verbonden met de Gucci’s geschiedenis en dateert reeds van de jaren 1930, toen dit motief voor het eerst gebruikt werd op reiskoffers. Het opvallende kruiselingse patroon waarbij kleine, aan elkaar verbonden donkerbruine diamantmotiefjes op een beige achtergrond werden gezet, werd het eerste handelskenmerk van het Florentine House.

 

Dit patroon siert ook deze nieuwe Gucci Eyewear collectie. Deze collectie bestaat naast zes zonnebrillen en twee optische brillen ook uit drie unieke Asian Fit zonnebrillen. De Diamond Glitter modellen zijn voorzien van het GG metalen logo op het eerste deel van de tempels en komen in de kleuren zwart/goud, bruin/goud, beige/ice, blauw/zilver, zwart/zilver, Havana/goud, rood/goud.

 

De collectie zal beschikbaar zijn in Gucci Boutiques en opticiens in Azië en de Verenigde Staten vanaf februari 2013 en bij Europa high-end opticiens van april 2013.