De unieke combinatie van Gant

Gant staat voor de unieke combinatie van Amerikaanse nonchalance en Europese elegantie. Het ontwerpstrategie belichaamt altijd de laatste mode trends zonder het verlies van het typische ongedwongen Gant kenmerk.

De nieuwe zonnebril en correctie collectie voor het voorjaar 2012, komt perfect overeen met deze typische GANT stijl. De collecties bieden een aantal ingewikkelde en verfrissende nieuwe details.

GW Hilda
Opvallende dames montuur in duidelijk casual stijl, met overtuigende details: Het subtiele reli??f decor, deze lijken op vlechten, accentueert het ontwerp van de metalen veren. Het dubbel-gelaagde materiaal van het kunststof voorstuk benadrukt het contrast van de kleuren en de open brug. Het montuur is verkrijgbaar in drie modieuze kleuren: zwart met gun gekleurde veren (Kl. BLK), bruin met blauwe veren (Kl. BRNBL) en havanna met bruine veren (Kl. TO).

G Winslow
Retro-stijl en eigentijds zijn de styling kenmerken van dit coole, expressieve correctiemontuur voor heren. Brede veren en kleine metalen studs op de voorkant, deze items benadrukken de retro ge??nspireerde stijl. Dit montuur is verkrijgbaar in zwart / transparant
(Kl. BLKCLR), bruin / oranje (Kl. BRNAM), havanna (Kl. TOCLR) en in het hoorn (Kl. YLWHN).

GWS Lori
Deze casual interpretatie van een dames zonnebril in een “All-American-Style”. Gemaakt van een kwalitatief hoog, multi-layered kunststof en verkrijgbaar in vijf trendy kleuren: blauw (Kl. BL-35), zwart (Kl. BLK-35), bruin / honing (Kl. BRNHY-34), paars / groen (Kl. PURGN-36) en havanna (Kl. OM-2).

GS Todd
Deze klassieke “All-Day Men zonnebril”, gemaakt van kunststof, geeft de finishing touch aan elke outfit. Het montuur is verkrijgbaar in rood-bruin in hoorn look(Kl. AMBHN-9), blauw transparant (Kl. BL-9), zwart (Kl. BLK-3P), honing (Kl. HNY-60) en havanna (Kl . TOGRN-2P).

Voor meer informatie: www.menrad.nl | http://twitter.com/menradnederland

gant