De urban safari look van Esprit

De urban safari look is deze zomer voorzien van een moderne nieuwe twist. Klassieke elementen van deze trend, zoals typische neutrale tinten van bruin, olijf en kaki, worden prachtig gecombineerd met accenten van fel neon, primaire kleuren en dierenprints.

Katoen, linnen en leer zorgen voor een focus op natuurlijke texturen, daar waar de laatste modetrends zorgen voor sterk klassieke kenmerken. Vrouwen zullen houden van vrouwelijke jassen met een riem om hun middel, rokjes die perfect passen en levendige accessoires. Deze look wordt vaak afgemaakt met een lichte sjaal, dikke riem, wiggen en een elegante Esprit zonnebril met een zachte olijfkleur (ET 17768 527).

527

De look voor mannen is subtieler met veel nonchalantie. Een monotoon safari jasje, een korte broek en chique accessoires inclusief een grijs getinte pilotenzonnebril van Esprit met dubbelgekleurde veren in junglekleuren kaki en amber (ET 17778 505).

505

Voor kinderen is urban safari de ultieme avontuurlijke vakantie look. Stoer, casual katoen komt voor in neutrale kleuren met een flinke hoeveelheid zakken over de kleding en sportieve schoenen. Perfect voor dagen met veel plezier waarbij er gerend wordt door de parken en bossen, wordt geklommen in bomen en gevallen wordt in kleine beekjes.

532

De Esprit zonnebrillen voor kinderen bieden belangrijke bescherming, comfort en stijl aan de jonge ogen van kinderen op felle zomerdagen. Een chique schildpadgevlekt montuur voor meiden (ET 19733 532) en voor de jongens, ene mannelijk pilotenmontuur in hippe kaki en schildpadkleuren (ET 19739 527).

528

Meer informatie: www.charmant.com