De voorjaar/zomercollectie van Diesel

Diesel presenteert haar nieuwe eyewear collectie voor het voorjaar/zomer. Diesel en de Marcolin groep bundelen hun krachten; de expertise van de Marcolin groep fuseert met de creativiteit van Diesel.

 

Love Bug – ‘It’s the world that makes love go round’

 

Geïnspireerd op vormen uit de jaren 60, vervolmaakt dit montuur de zomerse look, op elk tijdstip van de dag. Een rond oversized montuur met een lichtgewicht frame en psychedelische lenzen.

 

Flirtini – ‘Touch, but not too much’

 

Een zonnebril die voor zich spreekt. ‘Romance meets glamour’, gedragen door diva’s. Een mix tussen een acetaat montuur in kleuren zoals zwart en Havana, voor een klassiekere touch. Of ga je liever voor de khaki en petroleum variant, voor een modernere look?

 

Double Trouble – ‘Two wrongs make a right’

 

Mannelijk versus vrouwelijk, vintage doch military, mat en tevens glossy. Dat is de ‘Double Trouble’. De zwart met blauwe variant is bedoeld voor mannen, de ivoor- en pertroleumkleurige daarentegen heeft een echte vrouwelijke insteek.

 

Stealing Bullet – ‘If it ain’t steal, it ain’t real’

 

Het kloppende hart waar de Stealing Bullet haar inspiratie uit put, is de ‘biker’ lifestyle. Een rebel die met zijn schroefaccenten en de Mohican op het neustukje de taal van Diesel eyewear verkondigd.

 

Bad Max – ‘There’s a new gun in town’

 

Als een motor een alter ego zou hebben, dan was het de Bad Max. Een aviator model met een vintage twist. A la Diesel, echt lederen flappen aan weerszijden van de lenzen en een rubberen accent op de neusbrug.

 

Voor meer informatie: www.marcolin.com