De zomercollectie van Jill Sander

jill

De zomer 2012 collectie van Jil Sander is een bijzondere collectie optische en zonnebrillen met een tijdloos puur design. Elk montuur heeft een eigenzinnige look, rijk aan verschillende kleuren – van diep blauw naar modern rood, paars, olijfgroen, fuchsia en met spiegelende glazen. Het sierlijke design weerspiegelt de contouren van het vrouwelijk lichaam met een metaal en licht gebogen ovaal montuur  uit zyl.  Nieuw dit seizoen zijn de veren in onregelmatige texturen.

 

Met hun  frame van puur metaal zijn JS125s en JS126s voorbeelden van moderne architectuur, innovatieve structuur en design. Het Jil Sander logo is subtiel in de veren gegraveerd. Verkrijgbaar in de kleuren bruin, goud, bordeaux en metaal.

 

Bij de JS127S en JS128S is fijn, licht metaal de basis voor strakke vormen zoals afgeronde vierkanten en strakke pilotenbrillen. Het Jil Sander logo op de veren onderbreekt de strakke lijnen van het montuur. Het montuur eindigt in unieke gekraste uiteinden van de pootjes. JS127s is verkrijgbaar in zwart, wit, koper, zand en blauw. JS128s is verkrijgbaar in zwart, metaal, zand, wit en fel roze.