De zonnebrillencollectie van Natan Eyewear

Edouard Vermeulen is nu al jaren een geliefd ontwerper van verschillende leden van het Belgisch Koningshuis en van het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en Groothertogdom Luxemburg.

 

Ook artiesten en heel wat grote namen uit de jetset vallen voor zijn creaties.  Natan kan hen sinds kort ook voorzien  van modieuze brillen en zonnebrillen. In samenwerking met de ateliers van het Belgische brillenlabel binôche lanceert het couturehuis een eigentijdse collectie vol vrouwelijk raffinement. Een stijl, resoluut aangepast aan de artistieke, modebewuste brildrager.

 

natan

 

De collectie werd samengesteld met bijzonder veel aandacht voor details en precisie en omvat exclusieve modellen in acetaat (handgepolijst) en metaal van topkwaliteit. De brillen worden uitsluitend vervaardigd in kleine Europese familiebedrijven waar vakmanschap een traditie is.

 

De nieuwe collectie geeft aandacht aan de energie van vormen, de harmonie van kleuren, de sierlijkheid van lijnen en edele materialen.  De collectie is verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde optiekzaken.

 

Meer informatie via www.natan-eyewear.be

 

 

natan2