Een statement met kleur en print

De meest in het oog springende modetrend van afgelopen jaar is color blocking. De trend zet zich komend seizoen voort, ditmaal vooral in combinatie met opvallende en uitgesproken prints als sterren, blokken, stippen en dierenprints.

Felle kleuren zijn dit seizoen, naast de pasteltinten, nog steeds hot. In de nieuwste eyewear collecties wordt vooral gebruik gemaakt van deze kleuren in combinaties met uitgesproken prins. Zo komt Ray-Ban met een speciale collectie met een Mondriaan-achtig patroon in verschillende opvallende kleuren. Persol heeft in haar bijzondere Capri collectie ook felle kleuren als zeegroen en hard blauw verwerkt.

D&G maakt een statement met de unieke “lettering trend” in combinatie met zomerse kleuren. Letters die volledig in het montuur van de bril zijn opgenomen. Prada heeft enkele zonnebrillen in haar collectie met een vintage, ronde uitstraling, in kleuren als okergeel en zalmroze.

Tot slot laat ook Dolce & Gabbana deze trend niet aan zich voorbij gaan en heeft in de Mix&Match collectie gebruik gemaakt van felle kleuren als roze, oranje en blauw, gemixt met zwart/witte polkadots en herkenbare dierenprints.

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Luxottica: 023 – 5232800