Eschenbach lanceert Limited Edition van Bogner

Bogner brengt dit najaar een Limited Edition van 2 zonnebrillen in de Sonia Bogner serie uit. Van deze zonnebrillen worden slechts 300 stuks vervaardigd. Wie er tijdens Centrop op tijd bij is, maakt kans hiervoor een bestelling te plaatsen.

TITANflex op Sky Radio
In week 37 én 38 zal op Sky Radio 14 dagen achtereen 6 x per dag een reclamespot uitgezonden worden. Hierin wordt de consument verteld dat TITANflex, de bril voor de man, jarig is en hij bij de opticien een Peugeot 107 kan winnen bij de aanschaf van een TITANflex bril. U kunt op de beurs nog participeren in deze actie.

Brendel, Etaleren, Fotograferen, Telefoneren!
De eerste 50 opticiens die een etalage maken met het nieuwste decoratiemateriaal van Brendel, deze fotograferen en via de mail of per post opsturen naar Eschenbach, ontvangen een LG Shine hypermodern GSM met een 2 Mb CMOS 4x digitale zoom camera met flits, MP3 speler, 262 K kleurendisplay en 45 MB UMS geheugen ter waarde van € 245,50.

Humphrey’s Charity Red Cross Project
Humphrey’s ondersteunt het Rode Kruis met een project in Kazakhstan.
Speciaal in de collectie van Humphrey’s zit het Charity Model. Bij aankoop van dit model ondersteunt u deze actie. Voor ieder verkocht Charity model levert Eschenbach een bril aan dit Rode Kruis project. Bij aankoop van 20 Humphrey’s ontvangt u het Charity model zelfs gratis en hiermee ook een kind in Kazakhstan.