Eyes + more en Tonycohen kondigen samenwerking aan

Een stijlvol en effortless accent dat de outfit m”?kt, voor elke persoonlijkheid of gelegenheid een heel eigen accessoire, eyes + more presenteert in samenwerking met Tonycohen een brillencollectie voor iedere look & mood.

Eyes + more en Tonycohen ontmoeten elkaar op een kruispunt van Dutch fashion: allebei zijn ze verantwoordelijk voor bepalende ontwerpen, kwaliteit en een heel eigen kijk op het modebeeld. Gecombineerd zorgen de brillen van eyes + more en de outfits van Tonycohen  voor het complete plaatje: de ultieme SS 2013-outfit.

Samenwerking Eyes + more en Tonycohen

Door de uitgebreide en betaalbare Eyes + more-collectie ” van klassiek tot kleurrijk, van metaal tot kunststof ” wordt afwisselen nog gemakkelijker. Voor een vaste prijs van ” 95 per complete bril wordt het aantrekkelijk om meerdere exemplaren aan te schaffen en hiermee elke outfit een fashionable accessoire te geven.

Een nonchalant zomerjurkje krijgt een uitdagend detail door een stoer montuur, terwijl een minder opvallende bril de aandacht bij een uitbundige creatie houdt. Niet voor niets smelt de brillencollectie van eyes + more moeiteloos samen met de creaties van de SS2013-collectie van Tonycohen. Samen brengen ze actuele mode voor elke vrouw.

Verkoopprijzen

Complete bril  ” 95

Zonnebril “47,50

Complete multifocale brillen 150

Met “compleet” wordt het montuur bedoeld inclusief kraswerende, dunne en super ontspiegelde kunststof glazen. De bril kost daarom nooit meer dan “95, tenzij er speciale wensen zijn zoals multifocale glazen. In dit laatste geval kost een complete bril altijd “150. Zonnebrillen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte. Hiervoor geldt de vaste prijs van “95 of “150 voor een multifocale zonnebril

Meer informatie: www.eyesandmore.nl