Fendi collectie zomer 2011

De Fendicollectie voor zomer 2011 bestaat uit weelderige monturen van hoogwaardig zyl en soepel vormgegeven metaal. Uitstekend vakmanschap en unieke accenten geven deze collectie van FENDI een modieuze en bijzonder intrigerende uitstraling.

 

FS5178 – Dit metalen frame is geïnspireerd op de innovatieve en unieke stijl van de catwalk. Het prachtige ontwerp ademt kracht en modebewustzijn en is daarmee perfect voor de moderne trendsetter. Verkrijgbaar in black, bronze, en gold kleuren.

 

FS5174 – Een combinatie van plastic en metalen componenten waarin alle kenmerken van de Selleria-collectie samenkomen. Voorzien van een Selleria-plaatje en prachtige veren waarop het bekende stikwerk van de Selleria-tas terugkomt. Verkrijgbaar in black, brown, Havana, en pearl kleuren.

 

FS5175 – De Classic-collectie handtassen wordt gekenmerkt door soepele belijning en metalen hoeken. Deze vormgeving is ontleend aan oude afbeeldingen van de vroegere Hollywood-jetset. Vertaald naar een uniek montuur met metalen hoeken en het logo met de dubbele “F” resulteert dit in een elegante en modieuze zonnebril. Verkrijgbaar in black, pearl grey, brown, en havana.

 

FS5176 – Dit is een favoriet Fendi-montuur dat opnieuw is geïnterpreteerd. Een zyl frame met metalen F-jes op de voorzijde geeft een uniek, tijdloos gevoel van luxe en belichaamt daarmee Fendi’s kernwaarden. Verkrijgbaar in Black, Havana, Blue, en Striped Purple.

 

Fendi’s invloedrijke “F”-logo, dat op veel producten van Fendi wordt gebruikt, is nu ook toegepast op diens verfijnde ontwerpen voor zonnebrillen. FS5139 heeft veren waarop Fendi’s logo met de dubbele “F” is gedrukt. Verkrijgbaar in black, white, light havana, havana en ruby.

 

www.marchon.com

  

website_afbeeldingen/fendi:180:130:0:2