Fendi introduceert zonnebrillen ge??nspireerd op Maserati

Ontdek de schoonheid van het prachtige Rome dankzij The Whispered Grand Tour. Voor deze unieke campagne heeft het luxe modehuis FENDI de handen ineengeslagen met de bekende Italiaanse autofabrikant Maserati.

Fendi, dat bekend staat om haar luxe materialen van hoge kwaliteit, werkte samen met Maserati, de belichaming van hoogwaardige Italiaanse techniek, om een zonnebril te ontwerpen die perfect past bij een luxe levensstijl.

De FS5262L is met de hand gemaakt van soepel leer en fijn metaal. Het lichtgewicht montuur is compleet vervaardigd in Itali??, met alleen de beste materialen. Klasse en luxe worden gecombineerd met de power van de Maserati sportauto”s.

De zonnebril is verkrijgbaar in het grijs met staalgrijze metalen veren en groene lenzen en in het geel met gouden metalen veren en bruine lenzen. Het gele Fendi-logo op de lens brengt een subtiel kleuraccent aan op beide pilotenbrillen.

Het klassieke Maserati-logo met de drietand is in zilver op de veertoppen gedrukt.

fendi_4

De zonnebril is ontworpen voor gebruik “in de buitenlucht”, zowel op de weg als offroad. Deze speciale zonnebril, met gepolariseerde en anti-reflectieve Schott-Barberini mineraalglas lenzen, is een synoniem voor optische precisie.

Gepolariseerde en antireflexeffecten garanderen optimale visie, zonder de ogen te hoeven inspannen bij maximale blootstelling aan zonlicht.

fendi_2

Met de zonnebrillen van Fendi en de snelheid en luxe van Maserati kan iedereen Itali?? met eigen ogen beleven. The Whispered Grand Tour staat garant voor een unieke belevenis. 

Bij aankoop van deze twee zonnebrillen maakt u kans op een exclusief all-inclusive weekend naar Rome en een speciale Fendi Maserati bagage set!

Meer informatie op: www.marchon.com | www.fendi.com