Gaastra introduceert brillenlijn

Het Nederlandse merk Gaastra is een inmiddels internationaal, functioneel en nautisch sportkleding merk met een diepe passie voor zeilen en de zee.

De internationale reputatie van de Gaastra onderneming is gebouwd op een unieke mix van functionaliteit en mode, die altijd terug te vinden is in de Gaastra Pro en Gaastra Sportswear collecties. Het was gewoon een kwestie van tijd voordat er een Gaastra brillenlijn zou komen.

gaastra4

Gaastra Pro is de ultieme professionele lijn, waarin de allernieuwste technologie en materiaalkeuze zorgen voor beste comfort en bescherming onder de meest extreme condities en dan doet het er niet toe of het gaat om een transatlantische zeilrace of recreatieve vaart over onze binnenwateren.

De Gaastra Sport lijn, ook volledig ge??nspireerd door Gaastra”s rijke nautische historie, is afgestemd op een actieve, sportieve levensstijl en bestaat uit een zonnebrillen- en een correctiemonturen lijn. En zoals oprichter Douwe Gaastra (1873) al zei: “Je stelt de zee geen vragen, je kleedt jezelf gewoon voor de gelegenheid”.

De (internationale) introductie van het brillenmerk Gaastra zal plaatsvinden tijdens de CENTROP Sales op 3 en 4 februari a.s. Een volledige showcollectie zal dan te bezichtigen zijn op de ENOT stand!

Meer informatie: www.enot.nl

gaastra2