Giorgio Armani en Luxottica vieren samenwerking

Luxottica is zeer verheugd de samenwerking te mogen aankondigen met Giorgio Armani. Tijdens een exclusief event in het Armani Teatro in Milaan werd dit uitgebreid gevierd en werden tegelijkertijd de Spring Summer 2013 eyewear collecties gelanceerd.

Vele internationale gasten kregen een exclusieve kijk in de wereld van Giorgio Armani en Empori Armani eyewear. Zij werden meegenomen in enkele belangrijke stappen in het vervaardigingsproces dankzij de aanwezigheid van een aantal Luxottica vaklieden die lieten zien hoeveel oog voor detail en groot vakmanschap vereist is voor het maken van een montuur.

De avond werd ondersteund met livemuziek van Say Lou Lou, de beroemde Scandinavische tweeling en met de tunes van actrice en DJ Chelsea Leyland. Gevierd artiest en zangeres Fergie was ook aanwezig tijdens deze bijzondere avond, aan de arm van Giorgio Armani himself.

Verder waren andere grote internationale artiesten als de Spaanse actrice Blanca Suarez, de Franse actrice Lou Lesage en de Duitse actrice Aylin Tezel van de partij.

armani2