Golflegende Westwood tekent sponsorcontract met Bollé

Golfer Lee Westwood, de Britse nummer 3 van de wereld sluit zich aan bij het Bollé team. Lee heeft  een tweejarig sponsorcontract getekend en zal de komende twee jaar voor een wereldwijde exposure voor Bollé zorgen.

 

De Engelsman draagt één van de nieuwste modellen ‘Bolt’ die uitgerust is met een  V3 lens. De V3 lens is speciaal ontworpen voor de golfsport.  Lee Westwood, wereldkampioen 2010, wordt unaniem beschouwd als één van de supersterren binnen de Europese en PGA Tours. 

 

De 39-jarige Engelse kampioen heeft al een indrukwekkend verleden dankzij zijn talent, zijn zeer technische spel en zijn consistente prestaties op de PGA Tour en de Ryder cup. Hierdoor is hij de perfecte ambassadeur voor Bollé en de V3 golf lens. 

 

westwood

 

“Precisie is de belangrijkste troef in golf. Je zicht moet perfect zijn, ongeacht de weersomstandigheden. Een goede concentratie is essentieel en door een goed zicht kan ik mij beter aanpassen, dit kan alleen een voordeel zijn. Zonnebrillen moeten licht van gewicht zijn en moeten de ogen goed bedekken. Ook de huid moet  goed kunnen ademen om nevel en zweet te voorkomen op de lenzen.”

 

“Bollé zonnebrillen zorgen ervoor dat ik afstanden beter kan inschatten, waardoor ik een betere keuze kan maken in mijn clubs. De Photo V3 Golf lens, welke bruin getint is past zich aan elke weeromstandigheid aan dankzij zijn fotochromatische karakter.” Aldus Lee Westwood.

 

Olivier Ciaravino, President van Bushnell Eyewear Division is dan ook trots dat Lee Westwoord gekozen heeft voor Bollé. “Het feit dat een topsporter kiest voor Bollé als onderdeel van zijn spel is een eerbetoon aan ons merk in de golfwereld en aan onze hoogwaardige, technische producten.’

 

westwood2