Grand Prix zonnebrillen van Ferrari

Ter gelegenheid van het Grand Prix Formule 1 seizoen 2008 brengt Ferrari Eyewear het montuur van het Ferrari-team op de markt en dat is model FR30 van Marcolin. Een ideaal model vor een sport waarin performance (innoverende materialen als alu en carbon) samengaat met comfort. Het basismateriaal voor de glazen is nylon, dat polarisatie verhoogt en de lichtweerkaatsing van asfalt, water of sneeuw maximaal bestrijdt. Het model is te vinden in de optiekvakhaneld en bij de offici??le Ferrari winkels. De prijs: 325,- euro

Ferrari’s nieuwe brillencollectie volgt de Mythe met z’n vele facetten als thema: in de vorm en details van elk montuur. Het is een zorgvuldige balans van creativiteit, design, het gebruik van hoogwaardige materialen en het onmiskenbare perfectionisme van Italiaanse stijl.

De brilmonturen zijn wederom ge??nspireerd op het ‘Steigerende Paard’ van Ferrari en zijn Muse’s, Ferrari wagens, en zijn ontworpen en gemaakt in een stijl en met materialen die doen denken aan industrial design: details, zoals kleine metalen grilles, lijkend op die van Ferrari’s eenzitters, en materialen als titanium en carbon, zoals te vinden bij de beste autobouwers.