Grote voorjaarsactie van Luxottica

Luxottica is de lente gestart met een grootschalige campagne. Deze week worden in Amsterdam ruim 600 bushokjes opgesierd met posters van Prada. Maar Luxottica heeft dit voorjaar m”?r in petto om haar merken bij de consument onder de aandacht te brengen. Zo wordt in de april- en meinummers van glossy’s als Marie Claire, Elle, Glamour en Avantgarde geadverteerd met Chanel en is het 8 pagina’s tellende ‘zonnebrilboekje’ van Luxottica in 7 toonaangevende consumentenbladen te vinden. In Glossy, Glamour, Quest, Jan, Marie Claire, Playboy en Veronica Magazine wordt daarnaast in mei en juni uitgebreid geadverteerd met de merken Ray-Ban (zowel zon als correctie), Persol, Vogue en Versace. Deze bladen hebben tezamen een bereik van bijna 6 miljoen mensen, ruim 35% van de Nederlandse bevolking.
Bovendien zullen in mei bij de 14 grootste knelpunten in Nederland zeer grote campagnebeelden (vaak groter dan 100 m2!) van Ray-Ban, Vogue en Versace op reclamemasten te zien zijn.
Luxottica is dit voorjaar tevens op film te zien; bij de kapper ??n bij McDonalds. Via een narrowcasting netwerk bij 230 kapperszaken en 170 McDonalds filialen wordt een zonnebrilitem uitgezonden dat door Luxottica is geproduceerd. Het filmpje laat de laatste zonnebriltrends zien. Zo komt de Wayfarer duidelijk naar voren en wordt aandacht geschonken aan brillen die met een knipoog naar het verleden zijn ontworpen. In april, mei en juni zal het filmpje te zien zijn bij Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon, HAIRMAXX en AMI-kappers en van 28 april t/m 4 mei en 26 mei t/m 1 juni bij McDonalds. Overigens is het filmpje ook voor de opticien beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Luxottica Nederland, tel. 023 523 28 00.