Gucci stelt Bamboo zonnebrillen voor

Gucci presenteert met fierheid de nieuwe “Bamboo” zonnebrillen, een nieuwe, onschatbare interpretatie van het iconische merk.

 

Bamboe is één van Gucci’s meest onderscheidende assemblage en een materie dat door de tijden heen gebruikt werd door kunstenaars uit Firenze sinds 1947: het ontwerp groeide uit tot een iconisch voorbeeld van Gucci’s vakmanschap.

 

De zonnebrillen dragen traditie en innovatie in het vaandel om de tijdloze luxe van het merk te weerspiegelen. Beide pilotenmodellen met metalen frame zijn versierd en omhuld met bamboe (met details in bamboe op de brug voor het herenmodel en bij het vrouwenmodel op de brug en veren).

 

bamboo

 

De elementen in bamboe zijn het resultaat van speciale behandelingen, zoals het verhitten en het ombuigen, die plaatsvonden in Gucci’s laboratorium om een gedetailleerde perfectie te garanderen.

 

De “bamboo” zonnebrillen zijn afgewerkt met het iconische Gucci-logo aan de binnenkant van de veren en zijn verkrijgbaar in de exclusieve kleuren: goud met ontspiegelde bruine glazen en donker ruthenium met grijze ontspiegelde glazen.

 

Meer informatie: www.safilo.com