Guess Eyewear presenteert najaarscollectie

Guess Eyewear presenteert een gedurfde, eigentijdse 2012 najaarcollectie van optische monturen en zonnebrillen voor mannen en vrouwen.

Ge??nspireerd door seizoensgebonden trends als kleur, vorm en grootte, is deze collectie verdeeld in vier verschillende collecties: Pretty in Python, Sport Luxe, Dangerously Chic, en Modern Rebellion.


De Pretty in Python dames zonnebrillencollectie benadrukt trendy vormen als cat-eye, wayfarer en oversized vierkante modellen met veelkleurige gradi??ntglazen. Daarnaast zijn ze afgewerkt met een python print en het Guess logo zoals modellen GU 7192 en GU 7193.

2

De zonnebrillencollectie voor mannen heeft een subtiele aanpak met de Sport Luxe collectie. In deze collectie zijn matte kristalkunststoffen in klassieke vormen, zoals de aviator en rechthoekige brillen, gebruikt, met details als flash glazen en satijnmetalen accenten, zie GU 6730.

3

De optische monturencollectie voor vrouwen is avontuurlijk met de nieuwe Dangerously Chic collectie. Stijlen zoals GU 2310 en GU 2311 zijn dikke zwarte en tortoise acetaatmonturen, welke zijn uitgevoerd in sterke retrovormen als de cat-eye en klassiek rond (GU 2310 en GU 2311). 

4

De optische variant voor mannen, Modern Rebellion, zorgt ervoor dat de “Guess man”  moeiteloos gestijld is met een perfecte combinatie van modern en klassiek. Klassieke vormen als de aviator and grote vierkanten zorgen voor het klassieke karakter, daar waar de frisse, hedendaagse details als satijnmetalen accenten en kristalmatte kunststofmonturen ervoor zorgen dat zijn “look” modern blijft (GU 1754 en GU 1766)

Meer informatie: www.menrad.nl