Guess presenteert voorjaarscollectie

De nieuwe monturen collectie voor het voorjaar van 2012 bestaat uit correctie monturen en zonnebrillen met spectaculair ontwerp voor dames en heren. Stuk voor stuk hebben ze de onmiskenbare en unieke GUESS stijl.

 

Mod. GU2296 dames

 

Een op retro-geïnspireerd montuur in vrouwelijke kleuren en versierd met een driehoekig metalen decor op de veer. Het decor is Ingelegd in de veer en is voorzien van multi-gekleurde steentjes. Het montuur is gemaakt van acetaat en beschikbaar in de volgende trendy kleuren: paars, havanna, rood, blauwzwart en bruin.

 

Mod. GU1740 heren

 

De combinatie van twee contrasterende kleuren op de voorzijde en de veer maakt dit GUESS herenmontuur een echte “eyecatcher”. Een metalen decor met een subtiel geïntegreerd GUESS logo op een crèmekleurige veer. Het montuur is verkrijgbaar in havanna / crème, olijf, grijs, donkerbruin, zwart en transparant.

 

Mod. GU7159 dames /GU6647 heren

 

Twee verleidelijke zonnebril-ontwerpen die de nieuwste trend gemeen hebben. De voorkant van de zonnebril is gemaakt van transparant kunststof! De lichte vlinder vorm van de dames zonnebril benadrukt verder hun eigentijdse levensstijl in karakter en de vorm van de glazen zorgt voor een vleugje glamour. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in acht kleuren: paars, zwart, bruin, transparant havanna, roze, blauw, havanna en wit.

De vorm van de heren zonnebril heeft een retro geïnspireerde glasvorm en de veren zijn van dezelfde kleur en zijn perfect op elkaar afgestemd. Verkrijgbaar in zes kleuren: transparant / Havanna, wit, havanna, zwart, donkerblauw en donkergrijs.