Hans Anders opent webshop

Onlangs opende Hans Anders de virtuele deuren van zijn nieuwe webshop. Het begin van een geheel nieuwe aanpak, waarbij Hans Anders online en offline winkelen volledig integreert. De webshop van Hans Anders is integraal onderdeel van www.hansanders.nl. De nieuwe webshop is volledig geïntegreerd met de fysieke winkels. Zo kunnen klanten de resultaten van hun oogmeting online raadplegen, zelf nieuwe lenzen of een bril bestellen en laten bezorgen op elk adres in Nederland, maar ook ophalen in een Hans Anders winkel. Andersom werkt het ook: een montuur uitzoeken en passen in de webshop om vervolgens naar de winkel te gaan voor persoonlijk advies.

 

In de online winkel kunnen klanten lenzen, vloeistoffen en bijartikelen, zoals brillenkokers, brilreinigers en lenshouders bestellen. Ook voor brillen en zonnebrillen kunnen klanten er terecht. Ze kunnen online een montuur uitzoeken, passen én bestellen. De site beschikt over een digitale paskamer, waarin de klant zijn eigen foto kan uploaden en voorzien van een van de monturen uit het online assortiment. De foto – met bril – kan worden opgeslagen en gedeeld met familie en vrienden via Facebook, Twitter en Hyves.

 

Vanaf half februari 2011 brengt Hans Anders middels een grote campagne heel Nederland op de hoogte van de opening van de nieuwe webshop.