Kunstenaar GabyGaby ontwerpt voor Sinner

“Honey, ik word een kunstenaar, wat dat ook mag zijn”, zei Gaby Zwaan tegen zijn vriendin in de zomer van 2007. Vanaf dat moment breidt zijn kleinschalige kunst uit tot grote projecten en samenwerkingen, zo ook met Sinner. Onder de naam GabyGaby is een groot kunstenaar geboren. Geinspireerd door o.a. popcultuur, fashion, muziek, iconen, cult en nostalgie maakt GabyGaby voornamelijk schilderijen omtrent deze thema’s. Metropolen zoals New York, merken zoals Nike, maar ook iconen als Miles Davis, Pharrell Williams en Doutze Kroes passeren de revue.

Het is vooral de coole en inspirerende kunst en het imago van GabyGaby dat Sinner’s aandacht heeft getrokken. Innovatie, trends, stijl en creatief denken zijn ook kenmerkend voor Sinner. Een samenwerking tussen beide was dan ook niet meer dan logisch.

 

De Flake (helm), de Beast (goggle) en de Murray (zonnebril) is wat GabyGaby ontwierp voor de wintercollectie 2011-2012. Dit limited edition pakket wordt gekenmerkt door zijn arty zwart-wit en strakke grafisch ontwerp. De GabyGaby artikelen liggen vanaf november dit jaar in de winkels.