Lacoste viert jubileum met NYC actie

Een mooie etalage en uw doorverkoop stimuleren? Klinkt dat als muziek in de oren? Lacoste viert 80 jaar bestaan, daarom heeft Marchon 80 Lacoste opticiens mogen select eren voor een exclusieve promotie, on air van 20 mei t/m 7 juni.

 

Zowel de geselecteerde opticien als de eindconsument die een Lacoste zonnebril koopt bij de deelnemende winkels, maakt kans op een prachtige reis naar New York ! Bij aankoop van een Lacoste zonnebril ontvangt de eindconsument een kaart met een unieke code. Deze code moet geregistreerd worden via de website http://www.lacoste80eyewear.com/.

 

Daarnaast moeten de deelnemende opticiens zich ook via deze website aanmelden, tussen 20 mei en 7 juni, om kans te maken op de mooie prijs.

 

afb375

 

Met lacoste eyewear, vlieg naar new york, ervaar een tennis experience met mats wilander, en ontvang 2 giftcards, elk t.w.v. $250 te besteden in de Lacoste boutique op 5th avenue in Manhattan.

 

Neem alvast een kijkje op http://www.lacoste80eyewear.com/, hier staan tevens alle 80 geselecteerde klanten vermeldt op de store locator en je kunt er ook door de prachtige Lacoste collectie scrollen.

 

Happy Croc sales!

 

afb376