Lady Gaga krijgt haar geld niet op

Alhoewel ze ondermeer voor een vermogen aan brillen bezit,  lukt het Lady Gaga maar niet de miljoenen uit te geven die ze verdient met haar platenverkoop. 

Ze woont nog steeds in dezelfde flat die ze zes jaar geleden kocht, beweert Contactmusic. De zangeres laat het breed hangen als ze op tournee is, maar zou sporadisch iets voor haarzelf kopen. 

Ik ben niet in de muziekbusiness gegaan voor het geld, dus ik geef weinig uit. Ik ben niet bankroet, maar ik geef eigenlijk niets uit. Mijn manager belt me regelmatig met de vraag of ik mijn creditcard heb doorgeknipt of ben verloren”. De zangeres vervolgt: “Mijn manager begrijpt maar niet waarom ik het geld niet spendeer. Gewoon daarom, ik ben niet gek geworden”. 

Kleine radiostudio

De 26-jarige superster is tevreden met haar flat in New York. “De enige slaapkamer heeft de afmetingen van een kleine radiostudio en de keuken is dichtbij”.
Wellicht is het snel voorbij met haar zuinigheid als ze een gezinsleven begint met haar vriend Taylor Kinney en kinderkamers moet inrichten en andere babyspullen moet inslaan.