Luxottica tekent overeenkomst met Macy’s voor het plaatsen van 430 Sunglass Huts

Een nieuwe overeenkomst tussen de Luxottica Group en Macy”s winkelketen zorgt voor de vestiging van verdere “Sunglass Hut” verkooppunten in ongeveer 430 Macy winkels in de VS. Luxottica heeft al 240 “Sunglass Hut”??plaatsen in Macy”s.

Met deze nieuwe overeenkomst is Sunglass Hut een exclusieve onderneming in?? inpandige zonnebril afdelingen?? in?? Macy winkels, en Macy”s is het exclusieve warenhuis in de VS met Sunglass Hut locaties. De nieuwe Sunglass Hut afdelingen zullen volgend voorjaar op de markt gebracht worden, waarvan de laatste is gepland voor het voorjaar van 2011.??

Met deze ontwikkeling leggen wij de nadruk op onze betrokkenheid als groep bij het warenhuis segment in de VS, waarbij we de consument meer bekendheid willen geven met de categorie kwaliteitszonnebril”, aldus Fabio d”Angelantonio, vice-president van Luxottica”s detailafdeling zonnebrillen en luxe artikelen. Hij voegde eraan toe dat de overeenkomst hen in staat stelt dit voor hen zo vitale marktaandeel in de VS te versterken, en dat het partnerschap met Macy”s hierdoor beduidend hechter wordt.”

Terwijl hij zonnebrillen omschrijft als “een belangrijk mode-artikel en een functioneel accessoire voor onze klanten”, geeft Ron Klein, directeur van Macy”s belangrijkste winkels, als commentaar: “Door deze overeenkomst is Macy”s in staat om een breed assortiment zonnebrillen aan te bieden, inclusief merken die nog niet eerder verkrijgbaar waren in alle Macy winkels.”??

Macy”s heeft momenteel meer dan 850 warenhuizen in 45 staten van de VS, het district Columbia, Guam en Puerto Rico.??””