Marc Jacobs: rubber details en hete tinten

De nieuwe Marc by Marc Jacobs brilcollectie voor lente en zomer 2013 springt in het oog. 

Met zijn onconventionele chique persoonlijkheid van details in rubber en fluo kleuren worden sportieve inspiraties gecombineerd met een nieuw materiaal en zorgt voor een super frisse stijl.

Zonnebrillen

De nieuwe vormen – ronde vorm voor vrouwen en de rechthoekige vormen voor heren – hebben een jaren ’80-ge??nspireerd overkomen. Ze zijn benadrukt door soft-touch rubberen details en edgy kleurcontrasten op de voorkant en op de tempels.

Donker grijs met fluorescerend groen, zwart met matte korenbloem blauw, paars met turquoise groen, marineblauw met oranje, grijs met roze. Gespiegelde lenzen in de kleuren groen, kaki, paars en zilver benadrukken de nieuwe glamoureuze geest van deze collectie.

Optische brillen

De rechthoekige unisex monturen zijn voorzien van een jonge, eigentijdse stijl en spelen met prachtige kleurcombinaties en rubberen accenten op de tempels: Havana met matte korenbloemblauw, glanzend zwart met mat grijs, blauw met oranje, donker grijs met fluorescerend groen, maar ook volledig zwart.

De nieuwe zonnebrillen (mod. MMJ 356/S en mod. MMJ 357/S) en optische frames (mod. MMJ 565 en MMJ 566) zijn sinds januari 2013 beschikbaar in Marc by Marc Jacobs boetieks, high-end opticiens en kwaliteitvolle warenhuizen.

De Marc by Marc Jacobs collectie zonnebrillen en monturen worden geproduceerd en gedistribueerd door de Safilo Group. Meer informatie: www.safilo.com