Marius Morel 1880: Stijlvol, Retro, Chic en Hedendaags!

In de Haut Jura in 1880 presenteerde Marius Morel vol trots zijn allereerste brillencollectie.  In 2012 gaat Morel net zo trots door met zijn vierde “retro, chic en hedendaagse” collectie.

In deze collectie vindt u de “details van vroeger” terug, maar met een moderne uitstraling en voorzien van een onopvallend rood streepje. Marius Morel 1880, een collectie die op zoek gaat naar authenticiteit.

Margaux

Voor de dames is er de ‘Margaux’, een knipoog naar de jaren vijftig: 4 modellen (3 van acetaat en 1 combinatie), die zeer vrouwelijk zijn met de terugkeer van de “cateye”-vorm. Er verschijnen nieuwe kleuren: blauwgrijs, dieprood en andere amberbruine kleuren”

Edgar

Voor de heren is er de ‘Edgar’, een nieuw ontwerp met herinterpretatie van de klassiekers van vroeger. De terugkeer van de kleine metalen monturen met ouderwetse inkeping. In totaal vier vormen (de beroemde pantos, ovaal, rechthoekig en “ton”-vorm), verkrijgbaar in de kleuren zilver en brons” Het extraatje van het ontwerp van Edgar is een zonneclip die optioneel wordt geleverd.

1880 is een collectie voor de brildrager die topkwaliteit weet te waarderen en houdt van het authentieke karakter van deze retro brillen collectie.

Meer informatie: www.bobos.nl

marius