Max Mara presenteert eyewear capsule collectie

Voor de lente- en zomerperiode van 2013 presenteert Max Mara een eyewear capsule collectie met een elegante en tijdloze stijl.

De nieuwe zonnebrillen, gewijd aan de Max Mara”s iconische Hollywood handtas, fascineren menigeen met hun klassieke vorm. De geheel nieuwe kleuren doen denken aan de thema’s van de collectie accessoires van het merk, maar zijn toch geherinterpreteerd met de gebruikelijke savoir-faire en de inherente elegantie dat dit merk hoog in het vaandel draagt.

maxmara7

Een metalen detail siert de tempels van het nieuwe model en maken hierdoor een expliciete verwijzing naar de gesp op de Hollywood handtas, een must-have accessoire voor de moderne en geavanceerde Max Mara vrouw. Hun verfijnde vormen en strakke, eenvoudige lijnen vormen de perfecte balans tussen een eigentijdse persoonlijkheid en een retro flair.

maxmara8

De nieuwe capsule collectie bestaat uit drie modellen:

MM HAWAII I: Dit oversized, vlinder-vormige model met glamoureus design en een gedurfde kleurenpalet komt in nuances van zwart / glanzend zwart, Havana / kristal / glanzend zwart, geel, opaal grijs, Havana / koraal / bruin en Havana / blauw / zwart met schaduw of gewoon getinte lenzen;

MM HAWAII II: Dit model heeft een geometrische, vierkante vorm en komt voor in de kleuren zwart / naakt / hoogglans zwart, rood / oranje / bordeaux, zwart / hoogglans zwart en Havana / crystal / glanzend zwart met grijze lenzen;

MM HAWAII III: Een rechthoekige, cat-eye silhouet voor deze zonnebril verkrijgbaar in Havana / bruin, zwart / glanzend zwart, en pruim met schaduwrijke lenzen. De Max Mara Hawaii zonnebril is reeds in Europa beschikbaar vanaf januari 2013 en in de Verenigde Staten vanaf maart 2013.

De Max Mara collectie zonnebrillen en monturen worden geproduceerd en gedistribueerd door de Safilo Group.

Meer informatie: www.safilo.com

maxmara9