Michael Kors zonnebrillen collectie najaar 2009

Voor de najaarscollectie 2009 heeft Michael Kors klassieke ontwerpelementen uit de hedendaagse Amerikaanse luxe cultuur vertaald naar oogmode. De geraffineerde ontwerpen zijn gemaakt van de beste materialen en sluiten aan bij een jetset lifestyle. In deze collectie worden texturen en materialen op kunstzinnige wijze vermengd om luxe te integreren in het alledaagse leven. De veren van deze nieuwe, trendsettende zonnebrillen zijn verrijkt met accenten op basis van typerende ontwerpelementen die terugkeren in alle kleding-, handtas- en accessoirelijnen van Michael Kors.

Het kenmerkende Michael Kors Skorpios design komt tot leven in de Marrakech, waarbij de voorzijde van het montuur wordt geaccentueerd door een vlechtwerkstructuur en metalen manchetten terwijl de slanke, minimalistische veren het model extra aantrekkingskracht verlenen. De combinatie van de metalen accenten met de acetaatveren zorgt voor de mengeling van texturen die zo kenmerkend is voor Michael Kors.
  
Marrakech

Michael Kors blaast klassieke stijlen nieuw leven in met twee nieuwe zonnebrillen. In een nieuwe interpretatie van klassieke metalen monturen heeft de Taormina een bovenrand die doorloopt tot in de veren, versierd met een element van emaille en een uitsparing van het Michael Kors logo in beide veren. Deze afgeronde vorm, geïnspireerd op cultstijlen uit de jaren 1980, komt opnieuw tot leven in de frisse en modieuze Greenwich, met schildpadstructuren in nieuwe kleuren voor een licht veelkleurig effect.


Greenwich                                                         Taormina

De klassieke serie Michael Kors pilotenbrillen is uitgebreid met twee nieuwe modellen. De Santa Cruz is een volledig in acetaat uitgevoerd model met rijke schildpadpatronen voor een nieuwe, ruigere look. De MKS144 is een nieuwe, extra luxueuze uitvoering van het klassieke model met metalen veren voorzien van reliëflogo’s en sculpturen, waardoor een elegante uitstraling wordt bereikt. De geïntegreerde hoekstukken zijn een bijkomend voordeel.
   
Santa Cruz                                              MK457

Verkoopinformatie: Michael Kors by Marchon Eyewear, Tel: +31 (0)20 58 15 000, www.marchon.com