Nieuw bij Alain Mikli Benelux: Jeremy Tarian

Alain Mikli Benelux voegt per 1 september 2012 het Franse eyewear merk Jeremy Tarian toe aan haar merkenportfolio.

De designers collectie sluit perfect aan bij het huidige merkenbestand door de hoge kwaliteit, het draagcomfort, de authenticiteit van het product en het “handmade in France”. Daarbij vormt de collectie een aanvulling op het gebied van stijl en design, uniek en onvergelijkbaar.

De getalenteerde eyewear designer Jeremy Tarian debuteerde in 2010 met zijn eigen merk Jeremy Tarian. In 2008 verliet Jeremy zijn geboorteplaats Parijs waar hij als 20-jarige jongeman startte als ontwerper bij het brillenmerk IC Berlin. Zijn eerste collectie werd meteen een groot succes en datzelfde jaar won hij de Silmo d”Or Award voor stijl en zijn succesvolle ontwerpen. Na een periode in New York, woont en werkt.

Jeremy inmiddels weer in Parijs. Veel inspiratie voor kleuren en ontwerpen haalt hij uit zijn buitenlandse reizen en persoonlijke ervaringen, de collecties vormen een duidelijke link met zijn urban lifestyle.

Elke bril vertelt zijn eigen verhaal

De ontwerpen van de jonge Franse ontwerper draaien om het individu, niet het label. Een alternatief voor de mainstream merken en modehuizen, deze brillen combineren “street couture” met tijdloos design. De focus ligt niet alleen op stijl, maar ook op een hoge kwaliteit hand-vakmanschap. Vanaf het prille begin van de eerste schetsen tot de uiteindelijke materialen voor de productie, elke Jeremy Tarian bril komt met zorg en precisie tot stand.

De brillen worden met de hand gemaakt in Frankrijk waarbij gebruik wordt gemaakt van schoner en groen acetaat ” een mix van hout en katoen. Naast acetaat gebruikt Jeremy ook metaal in zijn collecties. Een verfrissende buitengewone collectie brillen en zonnebrillen waarbij een geheel nieuw spectrum van kleuren en configuraties samen worden gebracht.

Elke bril wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 500 stuks en is voorzien van een uniek nummer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alain Mikli Benelux.