Nieuwe Adizero Tempo loopbril van Adidas

het gaat om snelheid, het gaat om winnen, het gaat over Londen, het is de Adizero Tempo loopbril van Adidas. De specialist in sportbrillen rust professionele atleten uit met volledig nieuwe innovatieve technologie??n en uiterst lichte loopbrillen. Deze bijzonder comfortabele bril met hoogstaande filters biedt mannelijke en vrouwelijke topatleten actieve ondersteuning.

Elke hardloper wil zijn of haar persoonlijke record verbeteren. Topatleten hebt dit seizoen “?n doel: in actie komen in Londen van 27 juli tot 12 augustus. Zowel professionele lopers als amateurs willen sneller worden en moeten hard trainen. De beste uitrusting en een perfect zicht en bescherming voor de ogen zijn dus cruciaal.

De ultralichte Adizero is ontworpen voor topprestaties en onderscheidt zich door een agressieve uitstraling, gecombineerd met uitstekende functionele eigenschappen. Een breed gamma robuuste, krasbestendige LST-filters zorgt voor een zicht met verhoogd contrast in alle lichtomstandigheden en 100 % bescherming tegen uv-stralen. Zelfs tijdens een zware training of wedstrijd blijft de Adizero cool en op zijn plaats zitten dankzij de zachte neuspads en individueel regelbare armen voor een drukvrije pasvorm. De ge??ntegreerde transpiratieblocker beschermt de ogen tegen zweet en zorgt ervoor dat de bril comfortabel en veilig op zijn plaats blijft. Het randloze ontwerp biedt een breed gezichtsveld, waardoor de hardloper altijd een perfect zicht heeft op de baan en de concurrentie. Het nieuwe ClimaCool-systeem staat garant voor optimale ventilatie en bestrijdt effectief condensatie, zelfs tijdens de zware onderdelen van de wedstrijd die gepaard gaan met veel transpiratie. Voor hardlopers met corrigerende lenzen kan de Adizero uitgerust worden met directe beglazing of een optische insert van Adidas eyewear.

“s Werelds beste lopers waarderen de functionele eigenschappen van de Adizero Tempo. De Jamaicaanse sprintster Veronica Campbell-Brown, drievoudig olympisch kampioene en tweemaal wereldkampioene, over de nieuwe Adizero Tempo: Het gewicht van een sportbril is een erg belangrijke factor voor mij. Wedstrijden zijn altijd al behoorlijk hard geweest, maar ik heb het gevoel dat ze almaar zwaarder worden. Elke gram van je uitrusting maakt dan een verschil. En dat geldt voor schoenen, kledij en zelfs brillen. Vroeger liep ik soms zonder sportbril, maar door dit ultralichte model is gewicht niet langer een probleem.”

Voor de Amerikaanse loper Jeremy Wariner, olympisch kampioen en meermaals wereldkampioen op de 400 meter, heeft de Adizero Tempo toegevoegde waarde. “Iedereen heeft zijn eigen rituelen voor een wedstrijd. Voor mij is mijn sportbril opzetten heel belangrijk. Het snijdt me af van de buitenwereld en het helpt me om me te concentreren en te focussen op de race.” Ook Brits zevenkampster Jessica Ennis is onder de indruk van de vederlichtheid, de effectieve ventilatie en het Team GB-logo op haar gepersonaliseerde Adizero Tempo-model voor Londen. “Ik draag een loopbril vooral voor langere trainingen. Op die manier weet ik snel of een bril goed is of niet. Elke extra gram voel je meteen. Ik merk nauwelijks dat ik de Adizero Tempo draag. Het helpt om me volledig te concentreren op het lopen. De bril dampt ook niet aan, zelfs niet bij hoge temperaturen. Ik was echt verrast om het GB-logo op de bril te zien. Een cool idee om er de Adidas-sportbril voor Londen mee uit te rusten. Als atleten kijken we er echt naar uit om ons land te vertegenwoordigen en we willen dat ook laten zien. Ik zal deze sportbril dragen met trots!”

Net als alle andere modellen uit de Adidas-collectie, is ook de Adizero Tempo ontworpen en vervaardigd door Silhouette International uit Oostenrijk. Surf naar www.adidas.com/eyewear voor meer informatie over Adidas-sportbrillen en de Adizero Tempo.