Nieuwe merken bij BoBo’s Eyewear…

Vanaf heden vertegenwoordigt BoBo’s Eyewear de merken Breil Milano en Cesare Paciotti in Nederland. Deze gerenommeerde merknamen zijn een schitterende aanvulling op het merken portfolio van BoBo’s Eyewear B.V.

Breil Milano bekend uit de horloge en sieraden wereld, is op dit moment immens populair.

Cesare Paciotti maakte al in 1980 furore met stijlvolle creatieve herenschoenen collecties het succes leidde tot samenwerking met gevestigde namen als
Dolce & Gabbana, Cavalli en Romeo Gigli. Gelukkig bleef het daar niet bij en lanceerde de ontwerper in 1990 zijn eerste vrouwencollectie. Hoewel het succes van de herenlijn niet te overtreffen leek, bleek juist dat de creativiteit en de modegevoeligheid van Cesare Paciotti zo mogelijk nog beter tot zijn recht kwam in de vrouwencollecties. Het doel is om de dames om te toveren tot stijlvolle glamorous prima donna’s.

Naast schoenen is de Cesare Paciotti collectie uitgebreid met een eyewear-, tassen- en sieradenlijn.  Deze collecties zijn in winkels in Londen, Parijs en Milaan te bewonderen.  De stoere en sexy acteur Bruce Willis is al jaren het gezicht van Cesare Piacotti.

Ron Bouwmans vindt het een aanwinst voor zijn bedrijf. Een vertrouwd gezicht van BoBo’s, Vincent van Gemert, gaat in heel Nederland reizen met deze stijlvolle collecties.

Voor meer info: 073 6901777″