Nieuwe skibril van Adidas Eyewear

Er zijn goede vooruitzichten voor alle ski??rs, snowboarders en fietsers: de nieuwe Pinner van Adidas Eyewear, de specialist in sportbrillen, is een kwaliteitsvolle bril met een voortreffelijke prijs-prestatieverhouding. Adidas Eyewear begon 2011 met een aanvulling van zijn assortiment skibrillen. De nieuwkomers, met als naam ‘Pinner’, is bedoeld voor wintersportliefhebbers, mountainbikers en motorcrossers. Hij omvat alle essenti??le kenmerken voor perfect zicht in poedersneeuw, op paden en racebanen, inclusief: eersteklasfilters, optimale pasvorm en sterk design.

Dankzij het wijde gezichtsveld heeft de sportliefhebber constant duidelijk zicht op zijn route. Kwaliteitsvolle filters zorgen voor honderd procent bescherming tegen uv-stralen, wind, sneeuw, stof en vuil. Het frame is extreem duurzaam en tegelijk heel flexibel: het is perfect aan de vorm van het gezicht aangepast en heeft vooraan schuimpadding voor nog meer comfort. Siliconen bandjes houden de bril stevig op zijn plaats op de helm, zelfs als je hobbelige hellingen afdaalt. Dankzij het slim ontworpen ventilatiesysteem beslaan of bevriezen de filters niet en worden de ogen tegen een irritante luchtstroom beschermd. De verwisselbare filters zijn ook van een waterafstotend laagje voorzien. Zo wordt een helder zicht en een koel hoofd gegarandeerd, zelfs wanneer de drager gaat zweten.

Voor motorcrosses of mountainbikers is de Pinner ook verkrijgbaar in een tear-off versie met nieuwe en verbeterde technologie. De meegeleverde lenzen kunnen snel en gemakkelijk vastgemaakt en indien nodig weer verwijderd worden tijdens het rijden. Tear-off lenzen zorgen voor een helder zicht wanneer je tot je enkels in de modder zit, wat voor de rijder toch een technische uitdaging is.

De Pinner zal in glanzend zwart, mat zwart, glanzend wit, mat grijs en slijkgroen en met verschillende filterversies verkrijgbaar zijn. Voor alle sportliefhebbers met bril kan de nieuwe Adidas Eyewear bril ook met een geslepen inzet uitgerust worden.

Ga voor meer informatie over de kenmerken van de Pinner naar de website www.adidas.com/eyewear.