Nieuwe trends Burberry, Chanel en Bvlgari

?

Burberry Nude

Nude en crèmekleuren zijn veelvuldig te zien op de catwalk en zijn dé trend van 2011. Niet alleen verwerkt Burberry deze aardse kleuren in de kleding, tassen en schoenen, maar ook in de eyewear collectie!

 

Chanel Chain

Het chain thema is geïnspireerd door de iconische Chanel ketting, die door Coco Chanel herself werd ontworpen. Deze elegante ketting is al jaren een van de legendarische boegbeelden van Chanel en mag dan ook niet ontbreken in de eyewear.

De Chain komt in twee verschillende varianten; een authentiek grote versie van de schakelketting of een subtiele kleinere versie. In de veer van de brillen is echt lamsleder met de hand vervlochten door de ketting, hetgeen een geweldig effect oplevert!

 

Bvlgari Mediterranean Flower
De unieke Mediterranean Flower collectie is geïnspireerd door de kenmerkende bloem die behoort tot het erfgoed van juwelenhuis Bvlgari. Deze bloem, veelal ingelegd met exclusieve materialen als diamanten en gekleurde edelstenen, vormt al vele jaren de rode draad door de juwelencollectie.

De collectie bestaat uit 2 modellen in zon en 1 in correctie. Het decor van de brillen bestaat uit maar liefst 106 Swarovski kristallen in bloemvorm en 2 cabochon stenen. De halfronde slijpvorm van de cabochon stenen maken de veer uniek.

 

2011-augustus/nieuwsbrief-centrop/luxottica:130:173:0:2